C.B. La Mercè 68

Mini Femení 54

Jornada set de la temporada i segon desplaçament de la temporada, són les coses que té el calendari. Tocava matinar i desplaçar-se fins Martorell per jugar a la pista del CB La Mercè. L’objectiu no era un altre, que recuperar aquelles sensacions que, en poques ocasions durant aquesta temporada hem pogut gaudir.
En una pista de dimensions molt reduïdes, més que mai calia tenir clar que era imprescindible organitzar-se en els atacs en estàtic i ocupar els espais de forma ordenada. El partit s’ha iniciat de forma bastant igualada finalitzant els dos primers períodes amb lleugers avantatges pel CB La Mercè (10-7 i 4-2), causats principalment per les dificultats que teníem a l’hora de treure que ens ocasionaven errors no forçats o recuperacions per part del rival. Detectat el problema, tocava posar-hi remei i aclarir conceptes abans de començar el tercer període. La pausa ha tingut resultat i l’equip ha canviat la dinàmica aconseguint superar la defensa i trobant opcions clares en atac fins a endur-nos el període per 8-10. Tocava confirmar el canvi durant el quart període però els fantasmes d’anteriors partits han tornat a aparèixer en forma de desconnexió, males eleccions i pèrdues de pilota. El resultat: un dur 15-0 per anar-se’n a la mitja part. Havíem solucionat el problema de superar la primera línia de defensa del rival però un cop en atac, ens col·lapsàvem. Mitja part i nou moment per asserenar-nos, oblidar el que havia passat i refer-se. Dit i fet, una bona sortida després del descans per situar-nos amb un 4-10 i demostrar-nos que nosaltres també érem capaces. Però no tot poden ser alegries i la història s’ha repetit, un nou període horrorós i un 13-0 que pesava molt. Quedaven dos períodes i només ens quedava l’opció de tornar a ensenyar que en molts aspectes ens guanyaran, però en rebre cops i aixecar-nos pocs equips ens superen. Primer un 10-12 al setè període i un 4-13 al vuitè ens han fet acabar amb el sentiment i la dubte de què hauria passat si aquells nefastos quart i sisè període no ens haguessin suposat una motxilla d’un 28-0. 
Resultat final: 68-54 però marxem amb un camí trobat i amb la sensació que acabarem assolint els objectius pels que estem treballant.