CADET MASCULÍ BLAU 70- 43 CB NOU ESPLUGUES
Partit de tornada contra els segons classificats que no es preveïa que acabaría com finalment ha acabat. Els nostres eks hi tenien moltes ganes per com va anar a la primera volta i han sortit mentalitzats a fer, el que fins ara ha estat, el millor partit de la temporada.
Inici de partit molt bo, una gran defensa, intensos i concentrats, el control de rebot i tenir les idees clares en atac ens han permès arribar al final del primer periòde amb un resultat de 19-12.
Només començar el segon quart hem aconseguit un parcial de 10-2 que ens col•locava 16 punts per sobre del rival, en aquest momento hem tingut una sèrie de males decisions en atac que juntament amb l’encert del rival han permès que el CB Nou Esplugues reduïs l’avantatge a només 6 punts. Però gràcies a dos robatoris de pilota quasi consecutius ens han permès marxar al descans amb un marcador de 34-24.
Normalment tenim un momento de desconexió al tercer quart, però avui els nois eren conscients que si passava, es pagaría car. I així o han fet, seguint a un bon ritme tant en atac com en defensa, amb les idees clares de joc i corrent al contraatac sempre que es podía hem aconseguit acabar el tercer quart 50-35.
Començava el quart i definitiu quart on els nostres han sortit amb més ganes que mai I on amb una gran defensa presionant tota la pista hem estat capaços de robar facilment I sortir al contratac ens han permès agafar un avantatge de 30 punts amb un parcial en el quart de 20-8 i poder finalitzar el partit amb el marcador final de 70-43.
Felicitats a tot l’equip per aconseguir el repte que s’havien proposat durant la setmana. Tot esforç comporta la seva recompensa. 
El Cadet Masculí Blau us desitja que passeu unes Bones Festes de Nadal i una bona entrada d’Any Nou plena de bàsquet, bàsquet i encara més básquet per a tots els que feu posible poder gaudir d’aquest esport setmana a setmana.