Ubicats dins la categoria Mini Femení 2, el nostre equip es va proclamar aquest dissabte campió de la VII edició d'aquest torneig organitzat pel CB Gavà conjuntament l'ONG ACCeDE. Les nostres van començar la seva participació amb el partit que les enfrontava a primera hora del matí al CB Vila de Montornès. Malgrat la diferència de categoria entre els dos equips, cosa que denota el resultat final (61-4), el partit va servir per continuar posant en pràctica aspectes treballats durant els últims entrenaments d'aquest mes i fer que la Carla Encinas s'estrenés dirigint l'equip. El partit es va decantar ràpidament amb uns parcials de 12-0 i 13-0, que va donar pas a una baixada d'intensitat i atenció durant el 3r període. Tot seguit però, es va parlar breument durant el minut entre períodes per adonar-nos que malgrat fos un partit amistós, calia pendre-se'l com qualsevol altre del primer minut a l'últim. La segona part va tornar a ser molt clara i es va aprofitar per abandonar la defensa tota la pista i poder generar així situacions de defensa més properes a la nostra cistella per veure com es treballaven.

foto1

Una vegada acabat el partit, va venir la mala notícia del dia, i era que a causa de la pluja, bona part de les activitats complementàries que s'havien de fer a les pistes annexes al Pavelló, quedaven suspeses, quedant-nos així sense poder participar al Two-ball i a les competicons individuals. Així doncs, teníem unes hores de descans fins les 16.30 moment en que s'havia de jugar el nostre segon partit contra l'equip local, el CB Gavà 05. El partit també va ser bastant clar per part de les nostres amb un resultat final de 15-54. La dinàmica no va ser com la del matí, malgrat el que sembli indicar el marcador ja que exceptuant tres períodes amb resultats molt favorables (0-12, 0-18 i 0-10) el partit va ser força igualat. Aquest fet va ser degut en part al retard acumulat dels partits i el conseqüent cansament i el fet que les nostres rivals estaven molt més pel partit ja que just acabaven de jugar el seu anterior partit.

Finaltzats els partits només quedava esperar fins a última hora de la tarda pel lliurament de trofeus i rebre el premi a la feina feta.