Hola de nou aficionats i aficionades!! Ja tornem a ser aquí, aquest cop parlarem amb un aficionat especial. Estic ben segur que sabeu qui es, l’heu vist en tots els partits del Senior A, i en alguns partits dels nostres petits campions. Correcte, en Montpi, la mascota del club.

foto1A continuació us deixem l’entrevista:

-Qui i com es en Montpi?
En Montpi és una mascota juvenil que sempre té un somriure, agradable i divertit. Li agradar animar els jugadors/es del Montpa.

-Per què el basquet i no un altre esport?
En Montpi ha escollit el basquet perque transmet uns valors envers a l'esport. A més el basquet és un joc molt col·lectiu, trepidant i dinàmic.
-Quins valors vols ensenyar als nostres jugadors?
Els valors crec que no s'han d'ensenyar, s'han d'apendre. Es per això que davant dels reptes que suposa transmetre uns valors als jugadors/es, intento donar sempre el màxim com a mascota i animar els jugadors/es perque sempre es vegin recolçats.
-Que et motiva a tu, per voler ser dins la pell del Montpi?
Principalment dues coses: la possibilitat d'una experiència única i diferent, i el poder interactuar amb els jugadors/es en temps real (sobretot amb els més petits).
-I la pregunta que fem sempre, quin consell li vols donar als nostres jugadors?
El consell que jo els i donaria es que disfrutin al màxim cada minut que els entrenadors/es els i donen i que no perdin mai l'esència d'equip.
I sobretot, sobretot...
AMUNT MONTPA!!!!!

 

Hola a tots! A partir d'avui iniciem Bloqueig i Continuació, un espai a la web on volem posar el focus en diferents aspectes del club. Avui per començar tenim el plaer de presentar-vos, pels que no els conegueu encara, a en Nico Rubio i en Sergi Padruno. Son entrenadors i jugadors del club aquesta temporada que just comença. A més, son els encarregats de dur a terme la tecnificació del club cada dilluns. Els entrenaments de tecnificació, son aquells en els quals els nens treballen, tots els aspectes de la técnica individual, (tir, bot, etc).

IMG 1753

Per conèixer mes a prop qui son, hem xerrat una estona amb ells:

Per què vau escollir fer les tecnificacions?

Padru - El què més em tira és el fet de poder ajudar a millorar a tants nens i nenes que tenen aquesta  il•lusió i ganes d’aprendre. En el nostre cas, la motivació ens ve de veure com les jugadores i jugadors milloren cada dia i executen millor els exercicis que el dia anterior. És per això que posem tantes ganes i volem seguir duent a terme aquests entrenaments. 

Nico - En el meu cas perquè és una oportunitat d'ensenyar a les noves generacions tot el que he pogut anar aprenent durant la meva trajectòria al Montpa. A més a més, poder dedicar un entreno sencer a treballar aspectes més específics del bàsquet et dona un gran ventall d'imaginació als exercicis. IMG 1750

Entenem doncs que els entrenaments varien una mica respecte als que es poden fer durant la resta de la setmana, quina manera de treballar utilitzeu a les tecnificacions?

N - Acostumo a començar amb exercicis moguts i amb pilota per tots/es per així activar-nos a la vegada que estem en contacte amb la pilota. Desprès treballem i millorem finalitzacions i seguidament passem a la part principal de la sessió que va canviant depenent de la programació. I per norma general acabem sempre amb treball de mecànica de tir. 

P - Les tecnificacions són entrenaments molt específics sobre algun aspecte del joc. Quan penso en el tipus d’entrenament i els exercicis que duré a terme primer analitzo quins són els errors més habituals, i després rumiem exercicis per minimitzar aquests errors i anem pujant el grau de dificultat. 

Parlàvem que les tecnificacions no són iguals que un entrenament habitual, però realment què diferencia la tecnificació ?

P - Segurament en un entrenament normal no corregim tant als nostres jugadors o jugadores per no baixar el ritme del entreno. En aquests entrenaments corregim individualment a cada jugador i intentem posar exercicis que els ajudi a executar qualsevol aspecte de la manera més òptima. 

N -Doncs la possibilitat de poder treballar aspectes més concrets de la tècnica individual i de poder fer un seguiment més individualitzat. A un entreno normal no pots estar tanta estona treballant tècnica individual ni estar tant pel jugador/a. 

IMG 1751En que ajuda als nens i nenes, la tecnificació?

N - En la seva progressió com a jugador/a de bàsquet. A les tecnificacions donem eines per evolucionar sobretot en l'1vs1, essencial en el bàsquet modern i en l'estil de joc dels equips del club. Volem jugadors/es capaços de generar en el moment que tenen la pilota a les mans.

P - Com el Nico diu ajuda a millorar en molts àmbits, des d’aspectes tècnics fins a la coordinació del cos i moviments o la presa de decisions. 

Creieu doncs que els vostres entrenaments, son una part important de l’evolució del nen?

N - Evidentment, cal seguir treballant també als entrenos de la setmana, però nosaltres els hi donem les pautes i bases per començar. A partir d'aquí les ganes de millorar dels jugadors/es són essencials.

P - Si que ho són. A mesura que van aprenent i van posant en pràctica tot el que els anem ensenyant, va augmentant la seva motivació i creixen les ganes d’aprendre. 

Quan corregim algun gest tècnic i veuen que amb les nostres correccions executen millor el gest, ells mateixos ho segueixen provant i ho introdueixen en l’1x1. Això és el que volem. 

Ja per acabar, teniu algun consell per als jugadors?

P - Jo els hi donaria un consell: al llarg de la vostra vida us equivocareu en molts aspectes, alguns cops per culpa vostra i d’altres no, és normal, però no sempre tindreu algú perquè us corregeixi. Per tant, aprofiteu, escolteu i interioritzeu tot el que algú que té més coneixements sobre algun aspecte us pugui dir, ja que això us pot fer millorar esportiva, professional i personalment.

N - Que aprofitin aquestes sessions, tot i que de vegades puguin ser més denses, són bàsiques en el desenvolupament com a jugador/a i han de pensar que poc a poc ho notaran. L'esforç i les ganes són primordial per millorar i evolucionar.

Aquesta tarda a les 19.00 en Assemblea General Extraòrdinaria s'ha procedit a l'elecció de la Junta Directiva. Havent-se presentat només una sola candidatura, l'encapçalada pel Ferran Martínez, aquesta ha quedat proclamada com a nova junta directiva de l'entitat.

Posteriorment s'ha dut a terme el nomenament de càrrecs entre els components de la Junta. Així queden nomenats:

  • Vicepresident: Rafel Aguiló
  • Tresorer: Nicolás Rubio
  • Secretaria: Sheila Batlle

La resta de components de la Junta, Kaleu Damacena, Sergi Padruno i Marc Dengra ostentaran el càrrec de vocal.

Us informem que ja disposeu dels horaris de la temporada 2018-2019 publicats a la secretaria online. Aquests horaris seran vàlids a partir del proper dilluns 3 de setembre, data en la qual començaran les activitats de l'entitat.

L'àrea esportiva i la direcció tècnica es reserven el dret de fer canvis sempre que l'estructura d'equips de l'entitat així ho requereixi.

logoPetitNoFons

COMUNICAT: CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS
A LA JUNTA DIRECTIVA

En la reunió de la Junta Directiva d’aquesta tarda per acord de Junta s’ha decidit iniciar el procés electoral per renovació de la composició de la junta.

El procés es durà a terme amb el següent calendari:

  • Designació dels membres que composaran la Junta Electoral: Divendres 9 de Març de 2018 a les 17:00.
  • Data límit per fer consultes i reclamacions al cens electoral: Divendres 16 de Març de 2018 a les 21:00.
  • Data límit per a la presentació de candidatures: Divendres 16 de Març a les 21:00.
  • Assemblea General Extraordinària per dur a terme les votacions per a la composició de la Junta: Divendres 23 de Març de 2018 a les 19:00

Per a poder participar en les votacions, els socis s’hauran d’acreditar mitjançant el document d’identitat, de conduir o el passaport.

A Santa Coloma de Cervelló, 2 de Març de 2018