Hola de nou aficionats i aficionades!! Ja tornem a ser aquí, aquest cop parlarem amb un aficionat especial. Estic ben segur que sabeu qui es, l’heu vist en tots els partits del Senior A, i en alguns partits dels nostres petits campions. Correcte, en Montpi, la mascota del club.

foto1A continuació us deixem l’entrevista:

-Qui i com es en Montpi?
En Montpi és una mascota juvenil que sempre té un somriure, agradable i divertit. Li agradar animar els jugadors/es del Montpa.

-Per què el basquet i no un altre esport?
En Montpi ha escollit el basquet perque transmet uns valors envers a l'esport. A més el basquet és un joc molt col·lectiu, trepidant i dinàmic.
-Quins valors vols ensenyar als nostres jugadors?
Els valors crec que no s'han d'ensenyar, s'han d'apendre. Es per això que davant dels reptes que suposa transmetre uns valors als jugadors/es, intento donar sempre el màxim com a mascota i animar els jugadors/es perque sempre es vegin recolçats.
-Que et motiva a tu, per voler ser dins la pell del Montpi?
Principalment dues coses: la possibilitat d'una experiència única i diferent, i el poder interactuar amb els jugadors/es en temps real (sobretot amb els més petits).
-I la pregunta que fem sempre, quin consell li vols donar als nostres jugadors?
El consell que jo els i donaria es que disfrutin al màxim cada minut que els entrenadors/es els i donen i que no perdin mai l'esència d'equip.
I sobretot, sobretot...
AMUNT MONTPA!!!!!